maandag 3 maart 2014

NYC High Definition Liquid Eyeliner

Laten we beginnen met te zeggen dat ik hiervoor nog nooit eerder een liquid eyeliner geprobeerd had. Ik ben meer een geleyeliner/oogpotlood persoon. Natuurlijk sta ik altijd open voor nieuwe dingen, dus het werd wel eens hoog tijd dat ik liquid eyeliner probeerde. Deze van NYC zag er veel belovend uit en ik testte hem voor jullie uit !


Voor een liquid eyeliner noob als mezelf, ben ik heel blij dat deze eyeliner een vilten tip heeft. Zo heb je makkelijk controle over de lijn die je aan het trekken bent. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het wat wennen was (ik was nu eenmaal oogpotlood en geleyeliner gewend!) maar het ging me gemakkelijker af dan gedacht. Ik dacht dat liquid eyeliner zetten een echte kunst was aangezien het een wat meer waterigere substantie heeft in vergelijking met een gel. 


Wat ik ook heel fijn vind, is dat je er allerlei lijnen mee kan trekken. Heb je zin in een dikke winged eyeliner ? Het kan ! Wil je liever een dun lijntje ? Dat kan ook. Je kan echt elke look maken die je zelf wilt, ook weer dankzij dat vilten tipje. Misschien een heel klein minpuntje ? Hij is niet echt heeeeeeel zwart. Daarvoor is hij ietsje te waterig. Ik zeg niet dat er totaal geen pigment in zit, zeker niet ! 

Netjes een winged eyeliner zette, lukte me goed !

De NYC High Definition Liquid Eyeliner kan je o.a. vinden bij Kruidvat voor €2,99.

Wat voor soort eyeliner gebruik jij ?

Stay gorgeous !

Anke


2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik nooit een eyeliner, kan er niet mee overweg. Als ik een oog look maak, dan zet ik de wimper lijn aan met donkere oogschaduw (dat vraagt niet zo'n precisie werk ;) )

    BeantwoordenVerwijderen