woensdag 2 april 2014

Catrice Sun Glow Bronzing Powder

De lente is in het land, het goede weer is op komst en ik zie zo bleek als wat, haha ! Ik heb dringend een kleurtje op mijn gezicht nodig. Een te donkere foundation is een no-go maar wat bronzer toevoegen kan wel! Ik heb een aantal bronzers in mijn bezit (waar ik bij enkele al serieuze pan heb geraakt) maar het werd eens tijd voor een nieuw aankoopje : ik koos voor de Catrice Sun Glow Bronzing Powder.


Catrice had eerder al een bronzer uitgebracht maar mag ik even zeggen dat ik toch voor het patroontje ben gevallen tijdens de aankoop?  Ik vind het zo speciaal ! Eigenlijk zou ik daar niet echt op mogen letten, het is immers het product zelf  dat belangrijk is. Maar toch ... Het patroontje is in geen geval een overspray, na een paar keer je kwast erover gehaald te hebben, zit de 'vlecht' er nog steeds in.


Er zitten wat van die kleine shimmertjes in waar ik eerlijk gezegd toch wel een beetje schrik voor had (ook al staat het klaar en duidelijk op de verpakking). Ik gebruik bronzer vaak om wat te contouren of all over om me een beetje kleur te geven maar shimmer all over je gezicht ? Doe maar niet. De kans dat ik dan op een discobal lijk, is meer dan reƫel.


Maar eigenlijk zijn van die shimmertjes weinig te merken eenmaal je de bronzer aanbrengt. Ook is hij niet te oranje voor mijn huidskleur dus dat is een toppertje ! Hij doet wat een goede bronzer moet doen : me wat kleur in mijn gezicht geven. Shapen is misschien niet meteen weggelegd voor dit product aangezien hij niet donker genoeg is. 

Ik ben eigenlijk wel tevreden over deze bronzer. Hij heeft me niet omver geblazen of het is niet iets unieks dat op de markt is gekomen maar als je een goede basic bronzer zoekt, dan kan deze wel eens tot de opties behoren.


De Catrice Sun Glow Bronzing Powder kan je kopen bij Kruidvat voor €4,99. 

Welke bronzer gebruik jij ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten