zaterdag 19 april 2014

Lookiss by Di

Je hebt het misschien al op een aantal blogs zien voorbij komen : Lookiss by Di. Een hele nieuwe winkel waar, als beautyliefhebber, ons hartje van gaat sneller slaan. De Di ken je misschien wel, het heeft vele vestigingen over heel België. Deze winkel is daarvan afgeleid. Waar Di ook wasproducten of ontharingscrèmes verkocht, zou Lookiss helemaal gaan voor beautyproducten : van zeepjes tot nagellak, van make-up tot nail-art. En er zitten heel wat bekende merken tussen ...


De winkel is gelegen in de Diestsestraat in Leuven. Als rasechte Leuvense studente kan ik mijn hartje daar wel ophalen. Ik was in het voorbij wandelen al wel eens nieuwsgierig wat er daar ging komen, aangezien de rolluiken nog toe waren maar de naam van de winkel er al wel hing. Wat ben ik blij met zo'n winkel !

Goed, de merken die er te vinden zijn. Naast de merken die je bij Di ook vindt (Park Avenue, Maybelline, L'Oréal), vind je ook onder andere The Balm (eindelijk dat Nude palette beschikbaar!), Physicians Formula en Orly terug. Merken die je tot nog toe nergens anders kon vinden of je moest te al online bestellen. Natuurlijk ga ik mijn neus eens binnen steken in deze winkel (lees : deze week nog) en zal ik een aantal producten meebrengen om te testen.
Ga jij deze winkel eens bezoeken ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Leuke winkel :)Zou mooi zijn als deze winkel ook naar Nederland toe zou komen!

    BeantwoordenVerwijderen