zondag 25 mei 2014

Update : persoonlijk


Deze update komt wel heel kort tegen de Snapshot die onlangs online kwam. Er moeten gewoon even wat dingen gezegd worden en dat kan ik in deze blogpost doen. Wil je weten waar ik het over heb ? Lees dan zeker even verder.


Allereerst is het weer de tijd van het jaar waar ik mijn blog links moet laten liggen. Vanaf vandaag is mijn blok begonnen en zal ik een maandje op mijn tanden moeten bijten. Mijn examens duren tot eind juni, wat vrij lang is maar het is nu eenmaal zo. Vorige jaren had ik wat blogposts klaarstaan, verspreid over verschillende dagen. Dat is me dit jaar niet gelukt door allerlei last minute opdrachten. Daardoor zal PfB even een maandje plat liggen.  Ik weet dat dit niet leuk is, ik vind het ook allesbehalve aangenaam dat ik mijn blog moet laten voor wat het is. Gelukkig is het (maar) een maandje, dus vanaf 1 juli ben ik er weer met nieuwe blogposts !

Dat gezegd zijnde : ik zal ook mijn 3de blogverjaardag even moeten laten varen ! 8 juni bestaat PfB namelijk 3 jaar en ook al zou ik het graag gevierd gehad hebben op de dag zelf, dat gaat nu eventjes niet. Een winactie is al wel gepland om het te vieren, dus dat is wel een reden om naar uit te kijken ! Ik heb al wel een aantal ideetjes van producten die ik weg kan geven, maar kom maar op met suggesties ! Wat zou je graag willen winnen ?

Ik hoop dat jullie het kunnen begrijpen en het is met pijn in het hart dat ik een maandje 'spoorloos' moet zijn. But I'll make it up to you, pinky promise !

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen: