woensdag 10 september 2014

Zoeva 'Metallic Stones' Palette

Vorig jaar had ik een aantal kwasten besteld op de site van Zoeva. Maar buiten de kwasten sprong ook het Metallic Stones palette in het oog. Ik vond het palette prachtig maar besliste om het toch maar niet te bestellen. Wat had ik daar achteraf spijt van ! Een jaar later zwichtte ik wel en lag dat palette snel in mijn Boozyshop-winkelmandje. Vandaag krijgen jullie de review voorgeschoteld !


Dit palette bevat 28 kleurtjes met een goede mix van natuurlijke en niet zo'n natuurlijke kleuren. Misschien het enige nadeel : er zijn geen matte kleuren in te vinden. Het is nu ook niet zo dat de oogschaduws vól met glitter zitten maar een klein shimmertje kan je er wel in terugvinden.Je kan er verschillende ooglooks mee maken, gaande van hele natuurlijke tot smokey eyes doordat het palette varieert van donkere naar lichtere tinten. Het palette bevat een reeks van verschillende kleuren : paars - groen - blauw - grijs - bruin. Dit palette is daarom heel geschikt voor iedereen omdat er zoveel keuze is.


Over de kwaliteit van de oogschaduws moet toch ook iets gezegd worden : ze zijn wat stroef (in de mate waar een oogschaduw stroef kan zijn?). Sommige andere oogschaduws zijn net boter, zo romig. Deze lijken wel ... uitgedroogd ? Sommige kleuren zijn soms heel moeilijk om mee te werken. Qua pigmentatie zijn ze wel oké, het is het blenden dat moeilijk gaat omdat ze nu net zo droog zijn. Ook mis ik een matte zwarte en een paar highlighters.Over het algemeen ben ik wel blij met dit palette. Je hebt 28 prachtige kleuren om uit te kiezen en ook qua pigmentatie vallen ze heel goed mee. Jammer dat ze wat droog zijn om mee te werken.

Het Zoeva Metallic Stones palette kan je vinden op de webshop van Zoeva voor €19,95.

Heb jij dit palette in je bezit ?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

 1. Zo'n mooie kleuren, wauw! De pigmentatie ziet er top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit palette heeft echt prachtige kleuren! Je kan hier zowel een neutrale look mee maken als een kleurrijke look! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat maakt dit palette zo leuk : het is heel gevarieerd :D

   Verwijderen