maandag 9 maart 2015

Catrice Illuminating Blushes

Telkens als ik mooie patroontjes zie in producten, moet ik mezelf eraan herinneren dat ik ze niet blindelings mag kopen. Toch betrap ik me er altijd op dat ik me niet aan mijn eigen regels hou. Blush als kussentjes? Toen ik dat zag, gingen ze : hup, mijn winkelmandje in. Alsof ik nog niet genoeg blush heb ? Tja ... I can't help myself you know ? Deze Catrice Illuminating blushes zagen er zo mooi uit. Ik bracht 2 kleurtjes mee die ik wel de moeite waard vond.


Zoals ik al zei : ik heb meer dan blush genoeg maar ik kocht kleuren waarvan ik zeker wist dat ik ze ging dragen. Dan is het geen verspilling, toch ? Ik koos voor de kleuren Coral Me Maybe & Kiss Me Ken. De blushes zitten in een stevige verpakking met doorzichtig deksel, waardoor je makkelijk de kleuren kan zien. 


Zoals je ziet, is het patroon een soort kussen en ja ... dat overhaalde mij om ze te kopen. Nu, als ze ook nog eens goed werken, vind ik het niet zo erg dat ik ze gekocht heb. Een streling voor het oog en een goede blush is een win-win situatie in mijn ogen. 

Coral Me Maybe

Kiss Me Ken

Coral Me Maybe - Kiss Me Ken

De poeders voelen lekker zacht aan en er komt ook heel wat kleur vanaf. Op de swatch kan je zien dat er kleine shimmertjes inzitten, nog net niet groot genoeg om van glitter te spreken ... Daar dus het 'Illuminating' gedeelte van de naam. Mmm, ik ben niet echt van plan om als een discobal over straat te gaan dus ik hield mijn hart al vast toen ik ze op mijn wangen aanbracht. Wat bleek ? Het valt reuze mee ! Je ziet een klein glansje maar het lijkt gewoon of je wat highlighter hebt aangebracht op je jukbeenderen. De kleur blijft heel de dag goed op zijn plek zitten, mits je je gezicht niet teveel aanraakt natuurlijk.

Conclusie ? I like them !  Budgetproof, kwalitatief goede blushes : ik ben fan.

De Catrice Illuminating Blushes kan je vinden bij Kruidvat voor €3,99.

Heb jij ze al gespot in je Kruidvat ?

Stay gorgeous !

Anke

6 opmerkingen:

 1. Die koraalkleur vind ik erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. My god, wat een mooie printjes op die blush! Ik moet DRINGEND nog eens afzakken naar Kruidvat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien ze er leuk uit! Zelf nog niet getest maar ik vind de verpakking zo leuk..

  XO naomi @ Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben super fan van deze blushes! De nude blush is ook zeer mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh ! Spijtig dat de nude kleurtjes op mijn wangen bijna nooit te zien zijn, maar ik geloof je graag ! :D

   Verwijderen