maandag 20 april 2015

Favoriete lipcombinatie

Met dat goede weer in het land heb ik steeds meer zin om felle kleurtjes te dragen. De felle nagellak mag weer eens bovengehaald worden, de naturelle blush mag plaats maken voor wat warmere tinten en ook de lipkleuren mogen we zeker niet overslaan. In het dagelijkse leven draag ik de traditionele nude tinten maar af en toe kan er wel eens een felle lip tussen zitten. Ik probeer telkens wat combinaties uit van kleuren om te kijken of ik er een unieke kleur mee kan maken. En dat is bij deze gelukt !



Een van mijn favoriete lipsticks is de Rimmel Kate Moss in nr. 05. Een schattig rozig kleurtje, feller dan je typische lipstick voor overdag maar zeker niet zo fel als bijvoorbeeld de Viva Glam Miley Cyrus die onlangs is uitgekomen. Gewoon, een speels kleurtje dat perfect bij een naturelle ooglook zou passen. Daarnaast heb je de Essence Stay Matt Lip Cream in Smooth Berry nog. Het is niet rood, het is niet roze ... Het is zowat the best of both worlds. Enorm gepigmenteerd en de houdbaarheid is schitterend, om het dan nog niet eens te hebben over de prijs. Aangezien hij toch een stukje feller is dan de lipstick van Rimmel, greep ik er niet echt naar in het dagelijkse leven. Tot ik deze 2 eens even combineerde op een mooie zaterdagmorgen ...



Geslaagd of geslaagd ? Ik word zo vrolijk van deze kleur ! Door deze 2 kleuren te mengen, krijg je een felle maar toch draagbare bessenkleur. En laat ik daar nu net fan van zijn. De verzorging en de glans van de Rimmel lipstick maar de pigmentatie van de Essence Lip Cream. Jep, ik heb mijn nieuwe favoriete lipcombinatie gevonden! Deze combinatie is eigenlijk ideaal als je snel de deur uit moet aangezien je je wimpers alleen maar moet voorzien met een laagje mascara. Als dat niet geweldig is !

Wat vind jij van deze combinatie ?

Stay gorgeous!

Anke

1 opmerking:

  1. Ik zou er zelf niet opkomen om zo 2 lipproducten te combineren maar leuk gevonden :D Ik heb die lip cream van essence ook maar ik vind hem idd iets te fel voor gewoon overdag. Goede tip! :)

    BeantwoordenVerwijderen