woensdag 15 april 2015

Update : persoonlijk


Een persoonlijke update, dat mag er ook eens tussen zitten. In deze update vertel ik jullie wat er zoal op de planning staat voor komende maanden, waar ik nu vooral mee bezig ben & so much more. Benieuwd ? Lees dan zeker even verder !

Allereerst : hoe gaat het met jullie ? Met mij gaat alles goed, ook al ben ik een beetje doodop. Mijn allerlaatste stageweek gaat vanaf vandaag in. Jep, mijn stage liep gewoon door in de paasvakantie! Ik heb 3 stages van 5 weken achter de rug en wat vond ik het fijn! Na 3 jaar pure theoretische vakken te krijgen, was ik klaar voor de praktijk. Zelf dingen mogen doen en ervaren, het doet wat met je. Ik heb op 3 verschillende afdelingen gestaan en heb een goed zicht op wat ik nu eigenlijk met de Forensische richting wil doen. Vergis je niet : de stageperioden hebben ook heel wat werk met zich meegebracht : experimenten voorbereiden, stageverslagen schrijven, ... (om nog maar te zwijgen over dat vroege opstaan, auwch!) maar het was me een hele ervaring. Volgend jaar begin ik aan mijn masterthesis, de bekroning op mijn studie Biomedische Wetenschappen - Forensische Wetenschappen. Dat betekent dat ik binnenkort op 'sollicitatie' moet bij verschillende labo's waar ik eventueel een jaar mag verblijven. Ik vind het alvast super spannend !

Wat daaruit volgt : aangezien ik normaal 2 dagen les en 3 dagen stage had, vallen die laatste 3 dagen nu weg. Dat betekent dat ik voorlopig 3 dagen per week vrij heb ! Ik moet eerlijk zijn : ik kan ze goed gebruiken. De lessen gaan nog steeds door en er moeten eenmaal wat dingen voorbereid en afgewerkt worden (zoals allerlei presentaties en papers). Daarnaast heb je mijn blog nog. Met 3 dagen vrij kan ik heel wat doorwerken en dat komt jullie ook ten goede. Leuke artikels staan in de planning, nieuwe filmpjes zitten er aan te komen en nog zo veel meer.

Verder worden er al allerlei vakantieplannen gemaakt. Aangezien we in het begin van het jaar nog niet echt wisten wanneer de thesis nu juist begon, hadden we nog niks geboekt. De kans dat sommigen starten begin september was groot, dus een reisje midden september zat er dan zeker niet in. Maar dat wil niet zeggen dat we niets anders leuk kunnen doen ! Eerst alleen die vervelende examens nog overleven ..

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Allez, we mogen veel leuks verwachten dan, hoera!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh spannend dat je binnenkort moet gaan solliciteren! Hopelijk kan je nog naar een mooie vakantiebestemming :)

    BeantwoordenVerwijderen