maandag 20 juli 2015

Beautynieuws !


Zoals altijd zet ik voor jullie de nieuwste beautynieuwtjes van de maand even op een rij. Tijdens de examenperiode kreeg ik een heleboel mailtjes over de nieuwste dingen die uit zouden komen. Ik kon dan ook niet wachten totdat ik ze met jullie kon delen. Zijn jullie er klaar voor ?

1. Essence 'iArriba' Collectie

Oogschaduw - €1,99

Lipgloss - €1,89

Blush - €2,99

Nail Polish - €1,89

Top Coat - €1,99

Hair Chalk - €3,99

2. Kruidvat Spa Secrets
We kennen ongetwijfeld de producten van Rituals wel. Door ze te gebruiken, heb je het gevoel dat je in een spa terecht bent gekomen, ook al lig je thuis in je bad. Zalig ! Voor kwaliteit betaal je wel en dat gaat voor velen te ver. Kruidvat wil daar iets aan doen en brengt zelf een Spa Secrets lijn uit. Zelfde concept als Rituals maar voor een zachter prijsje. Te kiezen uit een scrub, body oil, handcrème en douchegel en dat in 3 verschillende varianten : Bali (kokos) - Japan (bamboe en blauwe lotus) of Marokko (rozen en argan olie). Aan jou de keuze !




Shower foam - €3,99
Shower cream - €2,99
Body oil - €4,99
Hand creme - €2,99
Body scrub - €4,99

3. Yves Rocher Nagellak - €5,90
Yves Rocher heeft vanaf nu, buiten hun schitterende douche- en verzorgingsproducten, ook nagellak in hun collectie zitten. Maar liefst 60 (!!) kleurtjes waartussen je kan kiezen : 50 stralende kleuren en 10 met geleffect. De lakjes zouden Elemihars bevatten, wat de nagels extra glans geeft en ze sneldrogend zijn. Ben alvast heel benieuwd !
4. OPI 'Coca Cola 100yr' Collectie - €14,80
OPI had al eens een samenwerking met Coca Cola te pakken gekregen, maar nu doen ze het alweer. Coca Cola bestaat dit jaar 100 jaar en wat beter om voor deze speciale gelegenheid een collectie te maken ? Vanaf nu te koop bij Planet Parfum.

Van boven naar onder :
- You're so Vain-illa
- Visions of Georgia Green
- Centennial Celebration
- Coca-Cola Red
- Turn on the Haute Light
- Sorry, I'm Fizzy Today
- Get Cherried Away
- A Grape Affair

5. Orly Epix Flexible Color 



Orly is niet zo makkelijk te vinden in België maar eenmaal je zo'n lakje te pakken weet te krijgen : je zal het je niet beklagen. Orly komt weer met iets nieuws uit : het Epix Flexible Color systeem. Het is een 2-stappen systeem waarbij je eerste de kleur aanbrengt (in totaal kan je uit zo'n 36 kleurtjes kiezen!) en daarna de Seal Coat. Het belooft binnen de 8 minuten te drogen en zo 7 dagen te blijven zitten ! Orly is te koop bij de betere nagelsalons.

6. Rimmel 'Wonder'full Wake Me Up' Mascara - €13,99
Een mascara met komkommerextracten en vitaminen voor gezonde wimpers ? Dat zien we voor het eerst ! Deze mascara belooft klontervrij te zijn, een lift te geven aan je wimpers en zowel volume àls lengte te geven. Dat vraagt om uitgetest te worden. Binnenkort lees je daar meer over ! Verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Di.

7. Pantene Hydra Intensify
Droog haar is bij de meeste vrouwen een probleem. Dat kan genetisch zijn maar kan ook liggen aan hoe je je haar behandeld bij het stylen. Gebruik je een heat protect tijdens het krullen/stijlen ? Behandel je je haar met een maskertje ? Om chronisch droog haar tegen te gaan, heeft Pantene de Hydra Intensify lijn ontwikkeld, ideaal om die typische problemen van droog haar tegen te gaan. Verkrijgbaar in de betere supermarkten en drogisterij voor €6,99 (zowel conditioner als shampoo).

Waar ben jij het meeste benieuwd naar ?

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen:

  1. Die Coca-Cola collectie van OPI ziet er erg goed uit! Daar ben ik het meest benieuwd naar :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Kruidvat Spa Secrets lijn wil ik zeker nog eens gaan uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen