maandag 31 augustus 2015

Golden Rose Matt Satin

Aangezien ik over de jaren heen nogal een nagellakcollectie heb opgebouwd, koop ik niet echt veel nagellak meer. De nagellak zelf moet al heel bijzonder zijn zodat ik toch beslis om 'em te kopen. Golden Rose is een merk dat vooral in Turkije wordt verkocht (denk maar aan bakken en bakken vol met allemaal verschillende kleurtjes) maar op de BBQ kreeg ik een lakje van een van mijn beste vriendinnen cadeau ... die ze gewoon in de Zeb had gekocht ! Een stukje Turkije dicht bij ons. Het was niet zomaar een gewoon Golden Rose lakje, het was een Matt Satin. Ik was heel benieuwd naar het effect want zowel mat als een satijnglansje ? Dat wilde ik wel eens van dichtbij bekijken.


Ik kreeg de kleur '204' en het was liefde op het eerste zicht. Je zou denken: 'Een gewone rode kleur, wat is daar nu zo speciaal aan?'. Inderdaad, maar als je heel goed kijkt, zie je een soort roze reflectie erin. Het is een detail, maar soms draait het gewoon om de details. De matte verpakking is ook heel speciaal en dat voor een goed betaalbaar merk ! Ik ben alleszins aangenaam verrast.


De nagellak is op zich ook heel belangrijk maar geef toe : het ook wil ook wat. Tijd om de nagellak zelf te testen! Ik ben nu al een aantal jaren het brede kwastje gewoon van Essie, OPI,... dat het wel even schrikken was dat er terug een dun kwastje tevoorschijn kwam, haha! Maar dat hoeft helemaal niet slecht te zijn. De nagellak op zich doet al wonderen! Wat een dekking na 1 laagje ! En na een week zat het er eigenlijk nog perfect op (mits hier en daar een kleine chip). En wat nu met het matte-met-een-satijn-glansje? Het is inderdaad een mengeling van de 2, heel apart. Op de foto glanst het wel aangezien ik er een gewone top coat heb over aangebracht. Doe je het zonder, dan zie je dat matte inderdaad terug.

Aangenaam verrast is nog eigenlijk een understatement.Ik leerde het merk in Turkije zetten maar aangezien het nu ook hier te koop is, wil ik er nog wel een paar inslaan.

De Golden Rose Matt Satin nagellak kan je krijgen bij Zeb voor €4,50.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen: