woensdag 9 september 2015

Heel de maand zelfde producten gebruiken : update

Een tijdje geleden schreef ik deze blogpost over het opmaken van deze producten. Ik heb té veel producten dus zoek ik mijn collectie geregeld uit, update ik de blogsale of maak ik er mijn vriendinnen en familie blij mee. Ik zei in dat artikel dat ik die producten wilde opmaken omdat het zo'n goed gevoel geeft als je daadwerkelijk ook iets opmaakt. Ik maak veel verzorgingsproducten op zoals douche gel, shampoo en body lotion maar make-up is er amper in mijn Opgemaakt-filmpjes te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik startte ongeveer een 2 weken geleden met deze challenge. Vandaag wil ik jullie mijn progress laten zien !


Bij sommige producten had ik al serieuze pan geraakt, die zijn alleen nog maar groter geworden. Mijn Rimmel Bronzer heeft alleen nog wat poeder langs de zijkanten (de eeuwige struggle om dat op te gebruiken) en ook van mijn wenkbrauwkitje van Catrice blijft niet veel meer over. Ik gebruik bijna al 2 jaar dit kitje om mijn wenkbrauwen in te vullen zodat, als dit kitje op is, ik er meteen een ander ga halen.

Wat nu met de Revlon Nearly Naked foundation ? Die is ondertussen een klein beetje te licht geworden. Op het moment dat jullie dit lezen, zit ik in Tenerife. Onvermijdbaar dat ik daar geen kleurtje zou opdoen. Ik heb een donkerdere foundation bij om te mengen zodat het toch een goede kleur is. Mijn Catrice Blush in 'Coral Me Maybe' heeft al een mooie deuk dus dat gaat ook de goede richting uit.

De producten waar je bijna niet ziet dat het al goed gebruikt is geweest, is het MUA Undress Me Too palette en de MAC lipstick in 'Sweetie'. Sommige kleuren in het pallet zijn al wat meer gevorderd dan anderen. Zo is mijn highlighter kleur al goed gebruikt geweest en ook in mijn taupe kleur is al een klein deukje. Voor de rest lijkt het wel alsof ik mijn pallet niet heb aangeraakt, terwijl dat niet het geval is. Ik heb het elke dag mooi gebruikt en er verschillende looks mee gemaakt. Ook de lipstick lijkt maar niet op te gaan. Ik ben nu wel niet zo iemand die veel aanbrengt gedurende de dag dus dat zal ook wel meespelen.

The game is still on ! #usewhatyouhave is nog steeds de hashtag zodat ik ook jullie evolutie kan zien op social media. Binnenkort zie je de laatste update !

Hoe gaat het bij jou ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: