zondag 27 september 2015

Kiko Automatic Precision Pencils

Tegenwoordig ben ik helemaal into the lips. Mijn ogen hou ik redelijk rustig maar de lippen mogen er vanaf spatten. De herfst vind ik hét seizoen om je donkere lipkleuren boven te halen. Het enige nadeel aan donkere lipkleuren ? Elk foutje zie je en als ze gaan smudgen over je liplijn gedurende de dag, is het echt geen zicht. Er bestaat zoiets als lipliner ? Na die van Essence gebruikt te hebben, wilde ik er meer. Ik gebruikte voordien nooit lipliner maar ik begin er meer en meer de voordelen van in te zien. Mijn 2 (van de 4) besties gingen in de zomer naar Valencia en brachten voor mij deze Automatic Precision Lip Pencils mee van Kiko. Een goedkoop merk, verkrijgbaar nu in België en als ik jullie zo kan helpen aan goede producten : you're welcome ! Hup, naar de review!Ze brachten de kleuren 502, 505 en 511 voor mij mee. Wat ik al als allereerste heel fijn vind aan deze potloden is dat ze met een twist systeem werken. Geen gedoe met slijpen, gewoon naar boven draaien en het potlood verschijnt heel mooi. Zo heb je telkens een scherp puntje. Wat ik wel meteen merkte, is dat de potloden enorm zacht zijn. Een klein beetje te sterke druk erop uitoefenen, en ze breken af zoals geen ander. Wat wel meteen een voordeel is als ze zo zacht zijn, ze brengen aan zoals boter.Aan het andere uiteinde zit een soort synthetisch sponsje zodat je heel makkelijk de lip liner kunt vervagen als het nodig is. Met een lip liner kleur ik eerst mijn lippen in voordat ik mijn lipstick aanbrengen. Zo heeft mijn lipstick een basis om aan vast te hechten zodat 'ie beter blijft zitten maar dat ook de kleur van de lipstick feller uitkomt. Waar ze afbreken omdat ze zo romig zijn, zijn ze wel wat droog op de lippen. Dat verbaasde me wel een beetje maar het is wel logisch : ze blijven dan ook muurvast zitten. Ik heb met de swatches een dag lang rond gelopen, mijn handen dikwijls met zeep gewassen en nog bleven ze goed op zijn plek zitten. Dat belooft !

511 - 505 - 502

502

511


505

502 is een my lips but better kleurtje. Toen ik het omhulsel zag, vond ik het er nogal bruin uitzien. Ik ben dan ook niet echt voor de hele nude kleuren, ik lijk er alleen maar dood mee. Maar toen ik 'em eenmaal op mijn lippen aanbracht, had het een meer rozige ondertoon, wat ik wel kan dragen. 511 is dan weer een in your face kleur. Paars ! Ik heb geen enkele paarse lipstick maar ik vond het wel eens leuk om met deze kleur te experimenteren. Met een donkere ooglook zie ik dat helemaal zitten om deze kleur te dragen. Niet voor alle dagen maar hey : een beetje out of the box denken is ok! 505 is je typische rode kleur. Perfect om onder die rode lipstick van je te dragen zodat hij geen kant meer op kan. Bij de fellere kleuren heb je wel dat je elk foutje ziet, dat heb je bijvoorbeeld bij 502 geen last van. Geen nood, een beetje de randjes bijwerken met concealer, dan is dat probleem opgelost !

Ik ben zeer te spreken over deze lip liners. Een budget find, al zeg ik het zelf. Lip liners beginnen me meer en meer te bevallen en als ik dan zo'n goede ontdekkingen doe, wil ik er zo nog wel een paar. Binnenkort toch maar eens een tripje naar Kiko in Brussel plannen ?

De Kiko Automatic Precision Lip Liners kan je vinden bij de Kiko winkel of online voor €5,90 per stuk.

Welke kleur vind jij het mooiste ?

Stay gorgeous !

Anke

5 opmerkingen:

 1. Ooh wat een leuke kleurtjes! Vooral die paarse vind ik echt cool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zwarte verpakkingen doen me heel erg aan die van Chanel denken. Mooie kleurtjes ook, die paarse vind ik mooi voor de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik heb laatst ook veel bij Kiko gekocht, en was er best tevreden over.
  Onwijs leuk dat je deze reviewt ♥

  BeantwoordenVerwijderen