woensdag 16 december 2015

Beautynieuws !


Jep, het beautynieuws is ietsje vroeger gepland dan de vorige maanden. De feestdagen komen er uiteraard aan en misschien hebben jullie wel nog wat tips nodig voor cadeautjes ? Ik plande dit beautynieuws ietsje vroeger in zodat jullie nog wat tijd hebben om achter te producten te gaan als jullie iets interessants zouden zien. Maar ook staan er al producten in de lijst die in januari 2016 verkrijgbaar zullen zijn. Klaar om te kijken wat er allemaal op de planning staat ?


1. Catrice 'Treasure Trove'
Champagnegoud, bruine tinten en toch die toets van rood. Dat is de Treasure Love collectie van Catrice voor in januari. Ik moet zeggen : ik word niet zo heel enthousiast meer over verscheidene collecties maar deze doet mijn make-up hartje toch sneller kloppen (vooral dat ooschaduwpalette !) Verkrijgbaar vanaf januari 2016 bij Kruidvat.

Oogschaduwpalette - €7,99
Liquid Liner - €2,99


Powder Blush - €4,59

Golden Powder - €4,59

Precious Lip Color - €3,99

Nail Lacquer - €3,59


2. Essence 'Winter? Wonderful'
Tegelijkertijd komt ook Essence in januari met deze Winter? Wonderful! collectie uit. Vooral koele kleuren, afgewisseld met warme bruintinten voor het contrast. Verkrijgbaar vanaf januari 2016 bij Kruidvat.

Oogschaduw palette - €3,89
Eye rim pencil - €1,99
Lip Balm - €1,99

Tint & oil - €2,99

Blush - €2,99
Hand Balm - €1,99

Nail polish - €1,89

3. Braun
Iets ruwer nu. Niet zomaar een make-up product, maar echt een toestel. Braun heeft fantastische producten en dat zeg ik niet zomaar omdat ik er persberichten van ontvang. Ik heb thuis verschillende producten van Braun en die zijn stuk voor stuk geweldig.

Braun Face - €79
De Clarisonic is heel populair maar Braun heeft nu ook zijn eigen gezichtsverzorgingsborstel die makkelijk make-up verwijdert. Daarbovenop bestaat het basisstuk uit een epilator die zelfs de kleinste haartjes meekrijgt.
Braun Silk-├ępil 9 SkinSpa - €199
Gedaan met waxen of scheren : de epilator komt eraan ! Deze heeft een grotere kop zodat het epileren veel sneller gaat en je dus geen kostbare tijd verliest. Verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat het een multifunctioneel toestel is !

4. Faby Kerstcollectie
Zoals altijd is het reikhalzend uitkijken naar de collecties van OPI en Faby. OPI kon je in vorig beautynieuws bewonderen, Faby is nu aan de beurt. Faby kan je vinden bij de Lakstore of online in hun webshop. Per lakje betaal je €12,95. Uiteraard is er zoals altijd een set met mini's : daar betaal je €20,50 voor.

Simply perfect! - Sensual touch - Pepper & Cloves - Guess a color ...

Where is my head ? - The magic wand - Sim sala bim - Ginevra's Halo

Season's greetings Shirley!! - Snow White's Snack - What's the next move ? - Paris ... By nightStay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten