maandag 8 februari 2016

Catrice Eye Shadow Palette / Treasure Trove Collectie

Er is al veel geschreven over deze collectie en ook ik wil graag mijn zegje erover doen. Ik ging tussen blokken door eens naar Kruidvat (waar anders ? Tja...) en zag deze mooie collectie liggen. Normaal gezien zijn de collecties al snel leeg in ons plaatselijk Kruidvat maar aangezien er velen boven hun boeken hingen, had ik deze keer geluk. Ik zag dit prachtig oogschaduwpalette liggen van de Treasure Trove collectie van Catrice en wou deze heel graag meenemen. De highlighters zagen me er ook mooi uit maar aangezien ik dat nog amper draag, vond ik het een beetje zonde om ze dan mee te nemen.Over de verpakking ben ik enorm te spreken: wat mooi ! Tegenwoordig denkt Catrice goed na over de verpakking van hun producten. Het ziet er helemaal niet goedkoop uit en zo voelt het ook niet. Het is een stevig plastic doosje die de oogschaduws goed beschermd (niet aangeraden om het ook te laten vallen, dat is voor geen enkel make-up product goed).Het doosje bevat 8 oogschaduws met in totaal 16 g aan product, wat een goede hoeveelheid is. En nog een groot voordeel ? Het heeft een spiegel ! Dit palletje zou goed zijn om mee te nemen op reis : een goed formaat van spiegel en je favoriete goud/bruintinten.


Bovenste rij

Onderste rij

Mmm, van de pigmentatie ben ik toch niet zo tevreden. Waar ze all-out zijn gegaan met hun verpakking, is de pigmentatie karig. De 3de kleur van de bovenste rij geeft amper kleur af, vooral heel veel glitter en ook de gouden kleur op de onderste rij verwachtte ik wat meer pigment. Dit is nu op mijn hand, wat op mijn ogen ?Ik heb zowat alle kleuren in het palette gebruikt. De gouden kleur bracht ik over het hele ooglid aan maar heb echt verschillende lagen moeten gebruiken en dan nog zie je de kleur amper. De donkerbruine kleur is wel goed op te merken. Een beetje harder om mee te werken maar die vind ik wel heel fijn.

Helaas: de verpakking was veelbelovend maar de kwaliteit van de oogschaduws kunnen beter. Jammer !

De Catrice Treasure Trove collectie kan je nog vinden bij Kruidvat. Voor het oogschaduw palette betaal je €7,99.

Wat vind jij : een must-have of overslaan?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. Heb al meermaals gelezen dat de pigmentatie echt slecht was.. Jammer, want hadden ze daar iets meer kwaliteit in gestopt, was dit echt een must-have geweest hé?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, het had zo'n mooi palette kunnen zijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Best wel jammer voor die prijs.. voor een paar euro's meer heb je bv al een Sleek palette van veel betere kwaliteit :(

    BeantwoordenVerwijderen