maandag 7 maart 2016

Rimmel The Only 1 Lipstick

Een lipstick die én een goed pigment afgeeft én je lippen hydrateert én lang blijft zitten én comfortabel aanvoelt? Dat is te mooi om waar te zijn! En toch : deze The Only 1 Lipsticks van Rimmel claimen het allemaal. Aangezien het te mooi is om waar te zijn, gaan ze in de test, om te kijken of het echt wel zo is !De verpakking is strak en elegant, net zoals we van Rimmel gewoon zijn. Wat ik enorm fijn vind, is dat ze de kleuren aan de buitenkant kenbaar hebben gemaakt zodat je ze makkelijk kan herkennen. Ze zijn verkrijgbaar in 12 verschillende tinten, gaande van heel nude tot donkerrood en vampy bessenkleur. En van bessenkleur gesproken : ze ruiken zalig naar kersensnoepjes ! Ik heb hier de kleuren 300 Listen Up en 800 Under My Spell.


300 Listen Up is een felle rode-roze kleur maar zeker alles behalve je traditioneel rood. Ik heb het heel moeilijk om mijn perfect rood te vinden en sta ook niet meteen met zo'n kleur lipstick maar doordat deze een roze ondertoon heeft, staat hij me wel. Ik ben er super blij mee, hij is althans perfect voor de lente ! 800 Under My Spell is mijn eerste echte donkerpaarse lipstick. Ik heb deze kleuren altijd vermeden omdat 1) ik nooit wist bij welke gelegenheid ik 'em nu moest dragen en 2) ik gewoon niet wist of deze kleur mij wel zou staan. Het lijkt wat eng at first maar ik deed 'em op en eigenlijk was ik aangenaam verrast. Het was niet echt meteen puur paars maar het is eerder een diepe wijnrode kleur. Heel apart maar wel mooi tegelijkertijd.

Listen Up - Under My Spell

300 Listen Up

800 Under My Spell

Wat nu met alle beloftes. Mooie kleuren, is 1 ding maar wat met de rest ? Pigmentatie ? Check ! Dat kan je wel zien aan bovenstaande swatches. Ik moest maar de lipstick heel lichtjes over mijn hand wrijven, en ik kreeg al zo'n kleur. Geweldig ! Hydratatie ? Check ! Meestal zijn hele gepigmenteerde lipsticks enorm uitdrogend voor je lippen, dat is hier niet het geval. De hydratatie lijkt ook door het glossje dat deze lipsticks achterlaten, ze zijn dus niet compleet mat. Ze dragen enorm comfortabel, je voelt ze echt niet zitten, je vergeet het gewoon dat je lipstick ophebt. Wat met de houdbaarheid ? Dubbele check ! Ik ga niet zeggen dat ze perfect blijven zitten heel de dag, dat is namelijk niet waar. Maar een goede 3/4de van de dag overleven ze wel, mits je niks al te vettig eet zodat je lipstick er sneller zal afkomen. 

Jep, ik ben tevreden ! Ze komen al de beloftes na, dat had ik helemaal niet verwacht!  En omdat je ze ook nog eens bij de drogisterij kan kopen, zijn deze ideaal voor jullie om ze ook eens uit te proberen en samen met mij enthousiast te zijn !

De The Only 1 lipsticks van Rimmel kan je vinden bij Kruidvat en Di voor €11,99 per stuk.

Wat vind jij hiervan ?

Stay gorgeous !

Anke


1 opmerking: