maandag 2 mei 2016

Catrice Luxury Lashes Volume Mascara

Na mijn favoriete Benefit They're Real mascara is het toch even slikken om een andere mascara uit te proberen aangezien ik niet weet of 'ie mij wel gaat bevallen, nadat ik zo'n goede mascara heb gevonden. Aangezien ik Benefit toch een beetje prijzig vind om telkens opnieuw te kopen, wilde ik verder met mijn zoektocht bij de drogisterij om een goedkope maar goede mascara te vinden. Vandaag nemen we de Catrice Luxury Lashes Volume mascara onder de loep. De naam is alvast veelbelovend.


De verpakking ziet er alleszins om te beginnen al heel chique uit, niet wat je van een mascara van een budgetproof merk zou verwachten. De klassieke zwarte kleur met de gouden accenten ... Ja, dat vind ik meer dan oké ! Het borsteltje is aan de vrij grote kant. Met mijn kleine oogjes vraagt dat gegarandeerd voor problemen. Mascara op je bovenste oogleden krijgen is namelijk niet zo fijn als je een mooie ooglook hebt gemaakt. Maar er valt mee te werken, I'm not gonna lie. In het borsteltje zit een twist, wat apart is aangezien het de eerste mascara is die ik met een twisted borsteltje gebruik. Ik weet dat er nog mascara's zijn die zo'n type borsteltje hebben, voor mij was het de eerste keer dat ik het zo zag. En buiten het leuk borsteltje herkende ik ook .. een bepaalde geur ? Geen onaangename geur, dat wel maar mascara met een geurtje ? Dat is nieuw ! Dan vraag ik me natuurlijk meteen af of dat de parfum je ogen na een tijdje niet gaan irriteren...



Uiteraard ben ik benieuwd wat het voor mijn wimpers kan doen. Ik heb hele koppige wimpers : recht, klein en moeilijk om in de krul te houden. Om nog maar te zwijgen over het volume dat ik niet eens heb. Een mascara moet dus al heel wat kunnen en daarom ben ik altijd toch een beetje sceptisch. Als een mascara mij al lengte en krul kan geven, dan ben ik tevreden. Geeft het mij ook nog eens bijkomende volume, dan is het al een heel goede mascara. Zo ben ik er nog maar 2 tegengekomen, maar de zoektocht gaat onverminderlijk voort.


De bovenste foto is zonder mascara, de onderste is met 1 laagje mascara van deze Luxury Lashes. Zie je meteen het verschil ? Mijn ogen spreken met een laagje mascara. Als er een product is waar ik niet zonder kan, dan is het wel mascara. Mascara geeft je toch dat ietsje extra's, meteen een wakkere blik. Dat doet deze ook. Mijn wimpers zijn langer en gekruld. Echter is van dat volume niet heel veel te merken, ook al belooft hij 'dramatische' volume met de kasjmierproteïnen die het bevat. Verder separeert het mijn wimpers wel heel mooi en is de geur niet storend gedurende de dag; mijn ogen worden er niet extra gevoelig van. Hij brokkelt niet af gedurende de dag zodat ik geen zwarte waas onder mijn ogen krijg.

Een aanrader ? Voor mij doet hij wel iets, maar heb je van jezelf al wat langere wimpers, dan is dit effect maar gering bij je. Voor de volume moet je 'em echter niet kopen, dat geeft 'ie namelijk niet zoals hij beloofde. Een echt topproduct is het niet maar als je alleen naar lengte en separatie zoekt, dan kan je deze wel eens proberen.

De Catrice Luxury Lashes mascara kan je vinden bij Kruidvat voor €4,89.

Wat is jouw favoriete mascara?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik deze momenteel ook.. ik ben er tevreden over! Zeker voor die prijs :)
    Liefs,
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm, ik had er toch net iets mee van verwacht denk ik

    BeantwoordenVerwijderen