maandag 30 mei 2016

Essence Glossy Stick Lip Color

Mijn Hema Matte Lip Balm kan je moeilijk verslaan: het is mijn lievelingsproduct voor op de lippenvan het moment. Maar er zijn zoveel andere lipproducten out there dat ik toch besliste om andere producten te testen. Deze Essence Glossy Stick Lip Color zagen er heel goed uit en zijn ook nog eens heel budgetvriendelijk. Deze ondergingen dus de PfB-test !


Net zoals die van de Hema zijn lipproducten in de vorm van potloden. Met een twistsysteem komt er meer product tevoorschijn. Geen gedoe met slijpen, dat is al een groot pluspunt! Je heb in totaal 5 tinten waartussen je kan kiezen: van nude tot meer diepere kleuren. Ik bracht de kleuren 03 Luminous Rosewood en 04 Poshi Pink mee naar huis.03 Luminous Rosewood is zowat de beste nude tint die voor mijn huidskleur zou passen. Ik dacht eerst meer aan een Kylie Jenner-lipkleur maar uiteindelijk is hij meer roze dan gedacht wat het minder koel maakt dan de grijzige tint die je wel eens ziet in de Kylie Jenner-look-a-like lipkleuren ziet. Voor mij maakt het dat juist een beetje draagbaarder maar hou je daar niet van, dan kan je deze misschien best laten liggen en voor een andere lipstick kiezen. 04 Poshi Pink is dan even net het tegenovergestelde : een leuk rozig kleurtje. Niet zo fel als dat je zou denken maar toch niet iets feller dan de my-lips-but-better kleur.


03 Luminous Rosewood - 04 Poshi Pink

Spijtig genoeg heb je wel een aantal laagjes nodig om de kleur op te bouwen. Ze zijn op zich wel goed gepigmenteerd maar om een volle kleur te krijgen, net zoals op bovenstaande foto, moet je een paar keer over je lippen gaan (komt die potloodvorm toch goed van pas!). Een glansje is te bespeuren (daarom ook de GLOSSY sticks), wat bij de tegenhanger - de matte versie van deze potloden - niet het geval zal zijn. Heb je dus liever een matte variant, dan kan ik je die potloden wel aanraden. Een drankje overleven ze met gemak, de hapje helaas niet; dan ga je even moeten bijstiften. Ze voelen comfortabel aan en drogen je lippen niet uit.

Een fijn product voor een laag prijsje : een drugstore find dus !

De Essence Glossy Stick Lip Colors zijn te koop bij Kruidvat voor €1,99.

Welke is jouw favoriete kleur ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Ik had deze nog niet gezien in de winkel, maar eenmaal opgebouwd staan ze je wel mooi

    BeantwoordenVerwijderen