woensdag 8 juni 2016

Winactie: Passion for Beauty bestaat 5 jaar ! [GESLOTEN]

Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik me volop aan het voorbereiden voor mijn allerlaatste examen OOIT. Na dit examen is het zo goed als gedaan. We hebben dus vandaag 2 redenen om te vieren! Niet alleen is dit het laatste examen, ook is Passion for Beauty vandaag jarig ! 5 jaar geleden begon ik met dit avontuur en ik ben zo blij dat ik dit nog steeds mag doen. Ik vertel jullie heel graag over de nieuwste producten, toon jullie graag wat ik zoal gekocht heb en vind het enorm leuk om te vloggen en m'n dagelijkse leven te filmen. Aangezien jullie - ja, jullie! - de hoofdreden zijn dat ik dit nog steeds doe, wil ik jullie in de watten leggen ... met de Passion for Beauty verrassingsbox !


Voor deze box heb ik samengewerkt met een aantal super toffe merken: Kiko, Orly, Real Techniques, ... Niet alleen hebben deze merken hebben hun steentje bijgedragen, ook ik heb er een aantal leuke dingen ingestoken. Ik vertel jullie niet welke producten erin zitten, dan zou de verrassing snel weg zijn. Maar onderstaande greep uit de merken die hebben meegedaan, zal jullie waarschijnlijk wel heel nieuwsgierig maken ?



Wil je kans maken op deze goedgevulde box (ter waarde van €100!)? Dit is hoe je kan winnen :
* Volg me op Facebook en laat me even weten dat je meedoet met de winactie.
* Vertel : welk artikel van de afgelopen 5 jaar vond jij het interessantst om te lezen en waarom? Dat kan gaan van een specifiek artikel (vb: Lip Product Addict TAG) of als je echt niet kan kiezen, kan je ook een soort artikel bespreken (vb: Inner beauty artikelen). Ik vind het altijd heel interessant om te weten wat jullie zoal graag lezen.
* Om een extra kans te maken, kan je me nog altijd volgen op Instagram en Twitter en dit tweeten : 'Ik doe mee aan de winactie van @ankepfb en maak kans op een beautybox twv €100! Meer info op http://passion-for-beauty.blogspot.com'.

De winactie duurt tot 22 juni, 23:59h. Daarna maak ik de winnaar bekend !

Veel succes !

Anke

16 opmerkingen:

  1. 5 jaar alweer... Van harte gefeliciteerd zeg! Op naar de volgende gezellige jaartjes... Ik doe graag mee, super zeg! :D Ik ben dol op verrassingen, maak dus graag een kansje!
    Super..
    Groetje Ilsiee prins/wiefiej@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, super tof! Gefeliciteerd met het alweer 5-jarig bestaan van jouw blog! Ik ben super nieuwsgierig naar wat er in de box zit... Daarom doe ik ook graag mee aan de winactie! X Grootste fan ever (heb ook nog een berichtje via instagram gestuurd)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd met je 5e blogjaardag!!! Ik vind zowel de beauty als de persoonlijke posts erg leuk om te lezen, maar het beste artikel vind ik het artikel over dierproefvrije make-up. omdat dat een belangrijk onderwerp is. Ik was al overal volger en ik heb gedeeld en getweet. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)paramara1982@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met 5 jaar Passion for Beauty en ik loot graag mee!
    Ik lees graag artikelen over natuurlijke make-up of budgettips.


    Ik volg, save en love op Bloglovin’
    Ik like op Facebook
    En ik volg en tweette de gevraagde zin op Twitter
    Nu maar duimen....
    Groeten, Grete Karina

    e-mail: gretekarina@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow 5 jaar..je bent al een pak langer bezig dan ik. Respect dat je het zo lang volhoudt, ik merk dat bij mij de regelmatigheid na bijna 3j niet meer dat is :) Ik doe natuurlijk ook graag mee om je verjaardagspakket te winnen hihi! En welke artikels ik het leukste vind.. ik blijf reviews altijd heel tof vinden omdat ik dan weet of een product goed/niet goed is en ik het dan eventueel moet kopen. Maar naast artikels blijf ik filmpjes nog het allerleukst vinden. Zeker wanneer er een shoplog of een opruimvideo aan te pas komt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuk! Ik maak graag kans (:
    ik volg je ook op twitter waar ik ook getweet heb.
    xx Jolijn
    Jolijndoelman@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel gaaf maar ik sla deze winactie eventjes over, ik heb nog zoveel spullen..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. gefeliciteerd met je 5 jarige bestaan!
    Ik doe graag mee, wat ik leuk vind om te lezen zijn de reviews.
    Als extra heb ik instagram gedaan
    kraanannewil@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind "Tip van de week" echt een fijn thema. Tips waar ik echt mijn voordeel mee doe.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Proficiat met het 5-jarig bestaan van je blog en met het einde van je studie Anke! :D Ik doe meeeee! :D Ik heb eigenlijk niet 1 favoriet artikel :D Ik vind vooral je vlogs leuk (maar dat is eigenlijk niet echt een artikel haha :D), maar ik vind je artikels over de inglot producten ook leuk (rara waarom :D) en het artikel over hooded eyes (ook wel een filmpje, whoopsie) en over de matte makeup combinatie vind ik ook heel tof! ^^ Omdat ik ook hooded eyes heb en altijd op zoek ben naar de perfecte makeup om mijn gezicht redelijk mat te houden :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Anke! Ik wil je feliciteren met je 5-jarig bestaan van jouw blog! Het liefst lees ik de persoonlijke artikels en de reviews. Op youtube vind ik vooral de chit chat get ready with me en de vlogs het leukst! Het ziet er een heel leuk pakketje uit!
    Groetjes Ellen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met het 5 jarige bestaan van je blog! Mijn favoriete artikelen zijn reviews van natuurlijke skincare zoals lush ed

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd met je blogjaardag! Wat lang al! Ik lees je artikelen heel graag. Waarin je vertwlde over je werk vind ik interessant. En over dierproefvrij. En de lip addict tag. En over e witte achtergrond. Ik vind heel veel leuk :)
    Ik heb alles gedaan en mijn mail is sabrina at denklicht punt nl Groetjes Sabrina en nog vele jaren! !

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh gefeliciteerd zeg. Ik doe erg graag mee, want ik ben benieuwd naar real techniques. Ik heb daar zelf nog niet zoveel ervaring mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh ik doe supergraag mee! Eerst en vooral een dikke proficiat meid! Lang leven uwe blogbaby! (hihi). En wat een geweldige winactie heb je voor ons opgezet, echt waaauwie! Ik heb echt alles gedaan wat moest, inclusief je gevolgd op FB, instagram en twitter (wat ik trouwens al een tijdje deed haha!). Ook heb ik over deze geweldige winactie getweet! :D (@marykejane). Ik lees van jou wel graag je reviews omdat ik dat altijd handig vind om nieuwe productjes te vinden en zelf ook te proberen. Je videos waarin je jezelf opmaakt en gewoon gezellig kletst vind ik ook altijd heel gezellig om te bekijken! Nog vele jaartjes erbij! :D Mijn e-mail is trouwens marykejane@hotmail.com xx Fingers crossed, de 22ste is ook direct het einde van mijn examens #finally dus zou wel echt de max zijn moest ik dit winnen :o :o

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hey Anke! Allereerst een heel dikke proficiat met je blog! Chapeau dat je dit doet, je inspireert heel veel mensen om dit ook te doen! Ik heb je gevolgd op Facebook :) ik volgde jou al op instagram en op twitter, en heb daarom ook een tweet geplaatst. Ik kijk graag naar je video's, specifiek de video's waar je vlogt, chit chat video's en de video's waar je jezelf opmaakt! Nog heel veel plezier met je blog en doe zo verder! Groetjes Nina xxx

    BeantwoordenVerwijderen