woensdag 7 september 2016

Tartelette in Bloom Palette

Met open mond zat ik te staren naar het palette toen ik het kreeg als cadeau van Ellen. Aangezien ik volgende week naar Amerika vertrek, was mijn wishlist van dingen die ik daar wilde bekijken al lang gemaakt. Deze stond stipt op nummer 1. Maar I guess dat ze mijn gedachte kon lezen (het is dan ook een plaatje om naar te kijken). Tarte is een merk dat je helaas niet in Belgiƫ of Nederland kan krijgen maar online kan je het uiteraard wel bestellen. Let's have look !Kunnen we even een momentje naar de verpakking kijken? Tarte staat bekend voor de prachtige verpakking in het algemeen maar deze is toch wel een plaatje. En het is PAARS, mijn lievelingskleur. Het is zo girly en prachtig, dat ik er uren naar zou kunnen blijven kijken. De verpakking is van stevig plastic in een mooie goudkleur.Het palette bevat 12 neutrale kleuren. En voor je denkt: 'Het is weer een palette zoals er al zovelen bestaan.' Think again. Niets is minder waar. De kleurencombinatie maakt het anders. De meeste naturelle oogschaduwpaletten bestaan uit een samenstelling van verschillende warme tinten. Deze heeft vooral koelere tinten. Wat ik nog fijn vind aan het palette: je hebt zowel hele lichte als hele donkere kleuren. Mat en met shimmer. Tinten met een rozige ondertoon, tinten met een bruinere ondertoon.


Rij 1

Rij 2

Rij 3

De kleuren zijn geweldig goed gepigmenteerd; bovenstaande swatches werden met 1 veegje gemaakt. Ze voelen zacht aan zonder te brokkelen, wat een pluspunt ! Zo zouden ze geen fall-out mogen geven, wat ze ook niet doen. Onderste look maakte ik met de kleuren Funny Girl (binnenste ooghoeken), Flower Child (onder de wenkbrauw), Sweetheart en Rebel (crease), Leader en Activist (buitenste ooghoeken) en Firecracker (ooglid). De kleuren brengen aan als een droom en blenden enorm goed uit. Ik ben fan van dit palette! Het Tarte Tartelette in Bloom Palette kan je vinden op Sephora.com voor $45. QVC UK, die ook naar Belgiƫ verzendt, verkoopt ook Tarte maar dit palette stond niet in het assortiment (bummer!) maar misschien wel een site om in het oog te houden als je toch eens beslist om Tarte te bestellen?

Wat vind jij van dit palette?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Wauw jeetje! Ik snap waarom dit palet op je wishlist stond. Het ziet er ten eerste heel goed uit qua kwaliteit, mooie verpakking. Ten tweede die kleuren en swatches zijn echt geweldig! To die for gewoon...

    BeantwoordenVerwijderen