woensdag 22 maart 2017

Beautynieuws !


De lente is nu officieel in het land en het begint bij mij te kriebelen naar meer zon en warmere temperaturen! Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe persberichten over aankomende collecties of collectie die je al kan vinden in de winkels. Benieuwd wat er zo zit aan te komen ?


1. Faby 'I'm FABY' Collectie - €12,95
Dat vrouwen meer moods hebben dan dat mannen aankunnen, is een feit. Elke mood heeft zijn eigen stijl. Dat weet Faby. Met deze I'm FABY collectie wil Faby de hedendaagse vrouw symboliseren: rood voor sexy, pastelkleuren voor lief en vrolijk, ... Verkrijgbaar in de webshop.

Boven: Ciao Bella! - Save the Date - Pool Party - Where's my Phone? - May the 14th - Fabyana
Onder: Prosecco@5PM - A kiss from Beirut - Un Mojito Por Favor - I'm so Cool - Lobster Salad - 1st Class Ticket 

2. Sally Hansen Color Therapy  - €10,99
Om toch maar even verder te gaan met de nagellak: de lakjes van de Color Therapy collectie van Sally Hansen zijn to die for! 38 nieuwe kleuren waartussen je kan kiezen. Geloof mij, het wordt moeilijk om te kiezen! Wat ze zo speciaal maakt? Arganolie ! Heb je al van gehoord, toch ? Waarschijnlijk van de haarproducten. Maar arganolie is niet alleen goed voor je haar, ook voor je nagels en huid doet het wonderen. Het bevat vitamine E, wat bekend staat als anti-oxidant. Verkrijgbaar bij o.a. Planet Parfum en Lookiss by Di.



3. Chloé Love Story Eau Sensuelle
Chloé is een parfum dat al jaren bestaat. En toch blijven er nieuwe versies uitkomen. Het is een basic dat iedereen tegenwoordig in haar kast heeft staan. De noten die je hierin kan terugvinden: oranjebloesem, sandelhout en vanille. Op en top vrouwelijk! Misschien een goede tip voor moederdag? Verkrijgbaar bij de betere parfumerie.
30 ml - €61,11
50 ml - €84,44
70 ml - €82,22

4. Marc Jacobs Daisy Kiss
Als je parfum zegt, dan zeg je Marc Jacobs. De speelse flesjes, de lekkere geuren, ... Een grote naam op dat vlak. En ook nu weer zien de designs van de nieuwe geuren er prachtig uit. Het rozen, geïnspireerd op een kus, is de hoofdkleur van deze collectie. Verkrijgbaar bij de betere parfumerie.


Daisy Kiss (€73,33 - 50 ml) : grapefruit - pioenroos - roos - cederhout
Daisy Dream (€73,33 - 50 ml): grapefruit - jasmijn - framboos - cederhout
Daisy Eau So Fresh (€75,56 - 75 ml):  mandarijn - rode peer - kersenbloesem - sandelhout

5. Catrice x Marina Hoemanseder Collectie 
Marina Hoemanseder, waarbij de riem met gesp centraal staat in haar werk, heeft alweer een samenwerking te pakken met Catrice. De kleuren doen me helemaal zin krijgen in het mooie warme weer van de lente. Verkrijgbaar vanaf april bij Kruidvat.

Cream blush - €3,99
Eye Shadow Palette - €4,99

 Highlighting Pearls - €3,99
 Highlighting Brush - €4,59

Lip Colour - €4,99 

Nail Lacquer - €2,99


6. Bourjois Volume Reveal Mascara - €16,99
Nieuwe mascara formule. Een borsteltje dat elk wimpertje zou bedekken, ook de kleinste vooraan. Een vergrotend spiegeltje ingebouwd in de mascara tube om makkelijk de mascara te kunnen aanbrengen/bijwerken. Een mascara die 24 uur blijft zitten. Deze 4 eigenschappen heeft de nieuwe Volume Reveal Mascara van Bourjois. Verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

7. Nivea Hairmilk Shampoo & Conditioner - €2,99
Melk ? Voor je haar ? Ja, je leest het goed ! De shampoo's en conditioners zullen niet alleen je haar herstellen maar ook verzorging bieden aan jouw type haarstructuur. Fijn, normaal of dik haar ? Voor elke structuur is er een shampoo en conditioner. Deze bevatten melkproteïnen die het haar van binnenuit zullen herstellen. Verkrijgbaar bij de supermarkt.


Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten