maandag 20 maart 2017

Re-buys: do or don't?

Mijn hobby is nieuwe producten uittesten. Daardoor ontstond deze blog: om jullie te vertellen over mijn evaring met producten, mijn mening te geven over de werking ervan. Ik blog ondertussen 5,5 jaar wat zoveel wilt zeggen dat ik ook al heel wat producten heb uitgetest. Sommige waren niet echt mijn ding of ze werkten totaal niet; anderen werden dan weer mijn holy grail. Er zijn maar heel weinig producten ook echt opgeraakt maar als ze dan uiteindelijk op gingen, dan wist ik dat dat product me echt go beviel. En dan kocht ik het product ook wel eens opnieuw.Ik ben niet iemand die producten snel opnieuw zal kopen. Het hangt er ook vanaf welke prioriteit het heeft en welk soort product het is. Ik hecht bijvoorbeeld enorm veel belang aan mijn foundationroutine. Ik weet wat mijn problemen daar zijn (lees als: beginnen glanzen gedurende de dag) dus daar wil ik producten die me echt compleet mat houden. Hierdoor heb ik de Catrice Prime & Fine Mattifying Powder al een aantal keren opnieuw gekocht aangezien het goed werkte in combinatie met de foundation die ik altijd gebruik. Sommige producten gaan ook nooit op, dus die moeten (bijna) nooit opnieuw gekocht worden. Denk maar aan oogschaduw (hoe dikwijls heb jij al een oogschaduw opgemaakt?) en lipstick (zelfde vraag hier!). Ik heb zoveel mono's en paletten dat ik wel pan heb geraakt bij verschillende kleuren maar nog nooit is er eentje opgegaan. Laat staan de pigments die ik heb. 


Ik denk dat vele vrouwen/mannen dezelfde producten opnieuw kopen. Why changing the winning formula? Als je echt wilt experimenteren met nieuwe producten of je wilt gewoon eens iets anders, dan kan het kopen van nieuwe producten wel eens een oplossing zijn. Wij als beautybloggers houden ervan om nieuwe dingen uit te testen en erover te schrijven. Maar soms zijn er toch ook dingen waar we niet zonder kunnen, dus die kopen we dan ook gerust opnieuw. Mijn Catrice wenkbrauwkitje, mijn Maybelline The Rocket mascara, ... Het zijn maar enkele producten die ik telkens opnieuw koop omdat ik ze goed vind en geen ander product er tegenop kan. En toch blijft de liefde om nieuwe producten uit te proberen, groeien. Gewoon de nieuwsgierigheid die wint, I guess. Om proberen producten te vinden die nóg beter zijn dan de vaste producten die ik nu gebruik. Voor het moment is dat nog niet gelukt maar wie weet ? 

Heb jij veel re-buys?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Ik heb best veel re-buys omdat ik nogal kritisch ben op bepaalde punten. Zo draag ik al jaren dezelfde mascara (Yves Rocher Sexy Pulp) en ook van eyeliner en foundation wissel ik eigenlijk nooit.

    BeantwoordenVerwijderen