zaterdag 20 mei 2017

Beautynieuws !


Een nieuw beautynieuws, een nieuwe lijst van producten die zullen uitkomen deze maand of die recent gelanceerd werden. Altijd leuk om te weten wat er in de winkels zal liggen. Kijk je mee ?


1. Catrice Provo Collectie 
Wat krijg je als je lingerie en streetwear laat samensmelten ? Deze Provo collectie van Catrice. Verleidelijke roze tinten met toch dat casual kantje.

Eye Palette - €4,99
 Scented Powder - €4,99
Volume Lash Dust - €3,99

Gradiation Blush - €3,99
 Cushion Powder Lips - €4,99

Nail Lacquer - €2,99

2. Faby x The Blonde Salad Collectie - €35
Als een merk een samenwerking aangaat met een blogger, is dat altijd heel mooi om te zien. Het betekent dat bloggers toch ook influencers kunnen zijn naast tijdschriften. Deze collectie bestaat uit 8 mini's - 6 kleuren die ze zelf heeft ontworpen + Top Coat Fast Dry + Base Coat. Verkrijgbaat op deze site.


Date with the Night - Apple of My Eye - Flirty Flamingo  / Love at First Sight - Rose Crushal - Soulmates Forever

3. Nivea Bronze Effect - €7,89
We willen allemaal bruin zien maar de schadelijke stralen van de zon of zonnebank hebben we er niet voor over. Heel begrijpelijk! Nu kan je op een andere manier toch aan een tintje komen. Met deze Bronze effect van Nivea heb je 2 vliegen in 1 klap: je bent gehydrateerd en krijgt een tintje. Dit tintje kan je opbouwen, naargelang je een aantal laagjes aanbrengt. Goed uitsmeren, is wel de boodschap ! Verkrijgbaar bij de betere supermarkt en Kruidvat.4. Catrice ICOnails - €2,99
Een nieuwe soort nagellak bij Catrice ? Yes please ! 36 nieuwe kleuren waaruit je kan kiezen. Ze beloven tot 7 dagen te blijven zitten. Een hele week een piekfijne manicure, wie zegt daar nu nee tegen ? Verkrijgbaar bij Kruidvat.
Naar wat ben jij het meest benieuwd ?

Stay gorgeous!

Anke

0 reacties:

Een reactie posten