vrijdag 2 juni 2017

Mijn blog & ik : authenticiteit

Aangenaam, ik ben Anke en ben je webmiss van dienst. Dank je wel om mijn blog te bezoeken. Misschien ben je een trouwe lezer, misschien ben je via via terechtgekomen, misschien ben je een toevallige bezoeker. Misschien heb je gekozen om mijn blog te lezen door de inhoud, misschien heb je recent een filmpje van me bekeken en ben je benieuwd naar de rest van mijn blog. Authenticiteit noemen ze dit. Welkom!


Bijna 6 jaar ondertussen sinds ik deze blog ben gestart. Wat is het gevlogen. En ik zeg het elk jaar opnieuw: wat heb ik enorm veel bijgeleerd. Over mijn interesses, over dingen opbouwen, over mezelf. Over wat ik leuk vind, over waarop ik me wil focussen, over wat mijn prioriteiten zijn. Waarom ik dit even oplijst? Dit allemaal bepaalt hoe mijn blog eruit ziet. Ik ben niet een andere blogger, ik ben mezelf. Het bepaalt hoe ik naar bepaalde dingen kijk, waar ik mijn ideeën vandaag haal. Interessant, niet?

Mijn blog is over beauty. Het heeft me altijd al gefascineerd en geïnteresseerd. Dat ik er een blog over ben begonnen, betekent dat ik er wel wat over te vertellen heb (anders hou je het ook geen 6 jaar vol). Ik ben begonnen met het idee dat ik gewoon wou posten over dingen die me interesseerden, dingen die ik belangrijk vond. Jaren later post ik ook persoonlijke dingen, dingen die me bezig houden naast m'n blog. Mijn Snapshots zijn mijn best gelezen artikels. Niet onbegrijpelijk, ik snap dat mensen graag meer weten dan de droge reviews die ik schrijf. Mijn persoonlijkheid, mijn andere interesses naast beauty. Mijn Inner Beauty artikels zijn artikels de me nauw aan het hart liggen. Dingen die gezegd moeten worden, waar ik mijn verhaal over moet doen. Outer beauty is misschien belangrijk bij sommige mensen, Inner Beauty is dat helemaal.


Ik ben geen fulltime blogger en YouTuber. YouTube en bloggen zijn nu eenmaal nog te klein in België. Bij onze Noorderburen slaagt het geweldig goed aan, hier in België staan we blijkbaar nog heel wat achter (ook al proberen we ons te weren en ons best te doen - wat enorm goed lukt!). Ik doe mijn best om alles up to date te houden, om actief te zijn op social media, om leuke content te bedenken. Dat maakt me uniek. Ik heb mijn eigen ideeën, mijn eigen kijk op de dingen. Ik ben niemand anders. Welkom bij Passion for Beauty.

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Je bent zeker uniek! Ik volg je al een hele tijd met heel veel plezier, en zal dat zeker blijven doen ��
    Groetjes Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel, Sabrina ! Super lief <3

    BeantwoordenVerwijderen