maandag 2 januari 2017

Make-up trends die we in 2017 liever niet terug zien

Trends komen, trends gaan. De ene lijkt me al wat leuker, de andere vind ik iets minder mooi/handig. Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe trends die in de maak zijn of die zich al beginnen te tonen in het straatbeeld en magazines. Maar d├ęze trends ... wil ik precies liever toch niet terug zien in 2017.


Allereerst: het clown contouren. Heel beautyland ging door het lint wanneer de eerste make-up tutorial verscheen waar clown contouren werd gedaan (geen idee wat het is ? Lees dan even dit artikel). Ik dacht eerst dat een experimentje was, iets om uit te proberen. Maar mensen deden het echt elke dag, incorporeerde het in hun dagelijkse make-up routine. De resultaten achteraf zijn om achterover te vallen. Voor een speciale gelegenheid kan het misschien wel door de beugel als je extra flawless wilt zijn, voor overdag is het toch net ietsje too much eenmaal ingeblend.


Als 2de: rode oogschaduw. Het is een kleur dat je niet vaak op de ogen ziet verschijnen; het zal eerder oranje, geel en alles ertussen in zijn als je toch voor iets warms wilt gaan. Rood zorgt voor een vermoeid en vooral ziek uitzicht (zeker als je het met paars combineert). Het is het experimenteren waard maar ik heb niet snel de neiging om een rode oogschaduw aan te brengen...


Als laatste: metallic lippen. Glossy en mat: de 2 grootste trends die steeds blijven terugkomen en die ik met gemak kan verstaan. Ik wissel zelf graag af tussen de 2, afhankelijk van welke gelegenheid. Metallic lippen daarentegen, heb ik nooit echt verstaan. Voor diegenen die mijn blog al wat langer volgen, weten dat ik een hekel heb aan glitterige lipsticks. Lipsticks met echte stukjes glitter in. Metallic is nog zo iets dat ik (op mezelf tenminste) niet graag zie. Het staat me gewoon totaal niet. Andere mensen zien er fantastisch uit maar als het aan mij ligt, mogen ze deze trend met gemak skippen.


Welke trend zie jij liever niet terugkomen ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: